ترازو آشپزخانه ترازو خانگی

اگر ترازو آشپزخانه ندارید، با خواندن این مقاله قطعا به فکر خرید آن خواهید افتاد.

شگفت آور است که چگونه دستور العمل های مختلف می توانند تحت تأثیر مقدار کمی مواد تشکیل دهنده قرار بگیرند.

یک ترازو آشپزخانه می تواند در پخت و پز و آماده سازی غذا تفاوت ایجاد کند.

در حالی که استفاده از لیوان های اندازه گیری قدیمی به سبک قدیمی در اکثر اندازه گیری های آشپزخانه کار می کند ، اندازه گیری وزن با ترازو دیجیتال آشپزخانه از چند جهت می تواند یک تغییر دهنده اصلی بازی باشد.

نتایج دقیق تری دریافت کنید

همه ما می دانیم که پخت و پز یک علم است و علم به اندازه گیری دقیق نیاز دارد.

بیشتر اوقات، برای انجام این کار به لیوان های اندازه گیری قدیمی اعتماد می کنیم، اما اندازه گیری به تنهایی می تواند نتایج متفاوتی ایجاد کند.

بسته به نحوه اندازه گیری در آن لیوان های کلاسیک ، مثلا استفاده از یک فنجان آرد (که وزن آن 4.25 اونس است) می تواند به اندازه یک اونس یا بیشتر کاملا متفاوت باشد.

و اگر آن اندازه گیری را نادرست انجام دهید و آن را به یک دستورالعمل مشکل مانند سوفل شکلات اضافه کنید، به احتمال زیاد نتایج نادرست (و در این حالت فروریخته) خواهید داشت.

بهتر است به جای اعتماد به لیوان های اندازه گیری، با ترازو آشپزخانه اندازه گیری کنید.

این ترازو دقیق ترین اندازه گیری را برای اطمینان از بهترین پخت ممکن به شما می دهد.

پخت غذا را مدیریت کنید

هنگامی که می خواهید وزن خود را کاهش دهید یا حفظ کنید، میزان خوردن شما به اندازه آنچه می خورید مهم است.

وعده ، همان چیزی است که در برچسب های تغذیه ای ذکر شده است، مقدار غذایی است که کارشناسان توصیه می کنند از یک ماده غذایی خاص بخورید.

به دلیل اندازه های تحریف شده امروزی، اکثر مردم واقعاً نمی دانند چه مقدار غذا می خورند.

اگر تصور می کنید که یک سینه مرغ سه اونسی می خورید، اما در واقع یک تکه شش اونس می خورید، این می تواند 160 کالری اختلاف داشته باشد.

اگر می خواهید در مورد غذا خوردن خود بیشتر مراقب باشید، ترازو راهی عالی برای ادامه مسیر شماست.

با استفاده از ترازو دیجیتال آشپزخانه ، به راحتی می توانید همه مواد غذایی را اندازه بگیرید، بنابراین می توانید به طور دقیق میزان کالری و مقدار مواد مغذی دیگر را دریافت کنید.

این یک روش عالی برای کاهش کالری است که به سادگی با برداشتن مقدار نسبتاً کمی از هر وعده غذایی که تقریبا متوجه آن نمی شوید، انجام می شود.

ترازو دیجیتال

زمان و دردسر کمتر

به این فکر کنید که در یک دستور العمل طولانی از چند فنجان و کاسه اندازه گیری استفاده می کنید؟

احتمالاً زیاد ، درست است؟ مخصوصاً اگر با دست آن ها را می شویید!

استفاده از ترازو آشپزخانه ، نیاز به لیوان و قاشق اندازه گیری چندگانه را برطرف می کند، به این معنی که شما زمان کمتری را برای تمیز کردن صرف می کنید و وقت بیشتری را برای لذت بردن از ثمره تولید خود صرف می کنید.

ترازو آشپزخانه چگونه کار می کند؟

به محض دریافت ترازو دیجیتال آشپزخانه ، استفاده از آن ساده است.

فقط کاسه خود را روی ترازو قرار دهید، آن را صفر کنید (بنابراین وزن محتویات و نه کاسه را اندازه گیری می کنید) و مواد خود را اضافه کنید.

بیشتر ترازو ها به شما این امکان را می دهند تا واحد سنجشی را انتخاب کنید که می خواهید مواد غذایی خود را در آن وزن کنید، مانند پوند، اونس یا گرم.

برخی از ترازوها دارای ماشین حساب مواد مغذی درشت هستند، که می توانید درباره غذایی که وزن می کنید برنامه ریزی کنید و سپس ترازو با توجه به وزن اندازه گیری شده مشخصات مغذی درشت غذا را نمایش می دهد.

به عنوان مثال وزن کردن سینه مرغ آسان به نظر می رسد، اما در مورد مواردی مانند پودر، مایعات، دانه ها، روغن ها یا برنج چطور؟

شما می توانید ابتدا ظرف یا کاسه ای که قرار است مواد غذایی را داخل آن قرار دهید اندازه گیری کنید و سپس همان ظرف را با محتویاتی که درون آن می ریزید اندازه بگیرید.

تفاوت این دو وزن، وزن غذاست.

همانطور که می دانید ممکن است استفاده از فنجان اندازه گیری یا قاشق غذا خوری برای مایعات ، روغن و … آسان تر از استفاده از ترازو آشپزخانه باشد.

ترازو آشپزخانه خانگی

5 نکته برای استفاده صحیح از ترازو آشپزخانه

  • قبل از شروع صفر کنید.

به خصوص اگر از ترازوی آنالوگ (یا مکانیکی) استفاده می کنید، مهم است که قبل از قرار دادن غذا روی آن ، ترازو را صفر کنید.

اکثر ترازو دیجیتال آشپزخانه به طور خودکار صفر می شوند. اگر مقیاس را صفر نکنید، اندازه گیری درستی نخواهید داشت.

  • غذا را قبل از پختن وزن کنید.

روی بیشتر محصولات غذایی، اطلاعات برچسب تغذیه مربوط به نسخه خام و نپخته آن است.

گوشت ها، سبزیجات و غلات بعد از فرآیند پخت، مقداری از وزن خود را از دست می دهند، اما همچنان همان مقداری چربی و کالری دارند.

برای جلوگیری از مصرف تصادفی چربی و کالری اضافی، غذاها را به صورت خشک و خام وزن کنید.

  • ترازویی با ظرفیت مناسب و کمی بزرگ انتخاب کنید

هنگام انتخاب ترازو، بهتر است ترازویی با ظرفیت پنج پوند یا بیشتر انتخاب کنید تا ترازویی با ظرفیت فقط یک یا دو پوند.

  • اگر دقت برایتان مهم است، ترازوی دیجیتال بخرید

ترازو آشپزخانه دو نوع کلی دارند: آنالوگ و دیجیتال.

نسخه های آنالوگ با فنر کار می کنند و هنگام افزودن موارد به ترازو، سوزن حرکت می کند.

این ترازو ها به مرور زمان با فرسودگی فنرها می توانند از دقت کمتری برخوردار شوند.

نسخه های دیجیتالی از سنسور بار الکتریکی برای اندازه گیری وزن و نمایشگر کریستال مایع استفاده می کنند.

اگر برای دقت دقیق وزن می کنید، بهترین گزینه نسخه دیجیتالی است.

KITCHEN SCALE

  • آن را تمیز نگه دارید

در بین استفاده، صفحه توزین را تمیز کنید تا از تجمع باقیمانده مواد غذایی که می تواند به وزن نادرست یا باکتری های مواد غذایی قدیمی کمک کند، جلوگیری کنید.

جهت مشاهده انواع ترازو ها به فروشگاه آنلاین ما سر بزنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست